Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict
> Algemeen

Algemeen

Therapeutisch Centrum GGZ biedt diverse behandelingen voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, zowel in de GB-GGZ (Generalistische Basis GGZ) als in de S-GGZ (Specialistische GGZ). Onze teams van Kind & Jeugd zijn werkzaam in Emmeloord, Lelystad, Dronten, Kampen, Genemuiden en Barneveld. Onze teams van Volwassenzorg zijn werkzaam in Emmeloord en Kampen. Wij werken volgens onze kernwaarden VERBINDEND, DESKUNDIG en BETROUWBAAR.

Met een ingevuld aanmeldformulier én een verwijzing vanuit de (huis)arts of gemeente, neemt ons aanmeldteam contact met u op voor een telefonische screening. Mochten wij een passende behandeling kunnen bieden, volgt er met de betreffende behandelaar een intakegesprek en eventueel aanvullende diagnostiek. Vervolgens zijn er diverse behandelmogelijkheden. Bij Therapeutisch Centrum GGZ starten we vaak met een groepsbehandeling. U kunt hier meer informatie vinden over deze behandelingen. Wanneer een groepsbehandeling niet passend is, zal er een behandelvoorstel voor individuele therapie worden gedaan.

De zorg die we leveren bij Therapeutisch Centrum GGZ is gebaseerd op de landelijke GGZ-richtlijnen, zorgstandaarden en generieke modules. Deze zijn gemaakt door werkgroepen van cliënten en naasten, zorgprofessionals, zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Voor meer informatie over deze richtlijnen, zorgstandaarden  en modules verwijzen we u graag naar de volgende websites:

Kind & Jeugd
https://kenniscentrum-kjp.nl
https://www.nji.nl

Volwassenen
https://www.ggzstandaarden.nl/
 

Aanmeldformulier voor Kinderen & Jeugd

Aanmeldformulier voor Volwassenen

Wachttijden

Onze werkwijze

Vergoedingen

 

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2024 | Disclaimer | Privacyreglement