Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict
> Algemeen > Groepsbehandeling

Groepsbehandeling

We geloven binnen Therapeutisch Centrum GGZ sterk in de kracht van groepsbehandeling en hebben daarom een divers aanbod ontwikkeld. Deze groepsbehandelingen zijn er in verschillende soorten en maten, voor kinderen en jongeren, voor ouders en voor volwassenen – op locatie, digitaal of soms een afwisseling van beide.

Het is dus goed om te weten dat er bij een verwijzing naar Therapeutisch Centrum GGZ een reële kans is dat er een behandeladvies volgt met behandeling in een groep. Uiteraard zijn hierop uitzonderingen en gaan we altijd voor een passend aanbod op maat en blijft dus ook de mogelijkheid voor individuele behandeltrajecten bestaan. Ons groepsaanbod is locatie overstijgend. Het kan hierdoor voorkomen dat de groepsbehandeling op één van onze andere locaties plaatsvindt dan de locatie waarin u of uw kind staat ingeschreven.

Op deze pagina is informatie te vinden over het actuele aanbod, de inhoud van de groepen en lees je ervaringen van deelnemers. U vindt deze informatie door op de afbeelding van de desbetreffende groep te klikken.

Heeft u nog aanvullende vragen over ons groepsaanbod of wilt u weten wanneer de eerstvolgende groep start? Neem dan contact op met Gerdien Veldink (coördinator groepsbehandelingen) via 0527-224501 of info@therapeutisch-centrum.nl

 

Mindful Ouderschap


Psycho educatie groepen    

 

Runningtherapie
Schematherapie

Exposure groep

ASS-vrouwengroep

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) voor volwassenen


Acceptance and Commitment Therapy (ACT) voor jongvolwassenen

 

 

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2024 | Disclaimer | Privacyreglement