Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict
> Algemeen > Groepsbehandeling

Groepsbehandeling

We geloven binnen Therapeutisch Centrum GGZ sterk in de kracht van groepsbehandeling en hebben daarom een divers aanbod ontwikkeld. Deze groepsbehandelingen zijn er in verschillende soorten en maten, voor kinderen en jongeren, voor ouders en voor volwassenen – op locatie, digitaal of soms een afwisseling van beide.

Het is dus goed om te weten dat er bij een verwijzing naar Therapeutisch Centrum GGZ een reële kans is dat er een behandeladvies volgt met behandeling in een groep. Uiteraard zijn hierop uitzonderingen en gaan we altijd voor een passend aanbod op maat en blijft dus ook de mogelijkheid voor individuele behandeltrajecten bestaan.

Op deze pagina is informatie te vinden over het actuele aanbod, de indicatiecriteria en ook welke groep op welke locatie wanneer (bij voldoende animo) zal starten. Je vind deze informatie door op de afbeelding van de desbetreffende groep te klikken.

Heb je nog aanvullende vragen over ons groepsaanbod? Neem dan contact op met Gerdien Veldink (coördinator groepsbehandelingen) via 0527-224501 of info@therapeutisch-centrum.nl

 

Mindful Ouderschap


KOPP training

 

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Schematherapie

Exposure groep

ASS-vrouwengroep

Psycho educatie groepen    


 


 

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2024 | Disclaimer | Privacyreglement