Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict
> Over ons > Cliëntervaringen > Oproep: praat mee

Oproep: praat mee

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten de beste mogelijke hulp krijgen. Om onze dienstverlening verder te verbeteren, willen we graag weten hoe cliënten ons centrum ervaren. 

Tijdens de mee-praat-sessie gaan we in een groep (bijvoorbeeld in een kring) allerlei onderwerpen bespreken: dat kan gaan over het eerste contactmoment met Therapeutisch Centrum GGZ, het behandelaanbod en hoe u/jijde betrokkenheid van behandelaren ervaart. Maar ook praktische thema’s komen aan bod, bijvoorbeeld over hoe de behandelkamers en de wachtruimte eruit zien.  

Door mee te doen aan de mee-praat-sessie helpt u/jij de kwaliteit van onze zorg voor toekomstige cliënten te verbeteren. Uw/jouw deelname is dus erg waardevol voor ons! 

Doe je mee? Druk dan op de blauwe knop onderaan deze pagina om je aan te melden. 

Zijn er nog vragen naar aanleiding van bovenstaande, laat het dan gerust weten aan uw/jouw behandelaar of stuur ons een e-mail via onderstaande blauwe knop. 

Praktische informatie per locatie

Emmeloord 
13 februari
17:00 uur: inloop en pizza eten
18:30 uur: einde


In Dronten, Lelystad en Barneveld is de mee-praat-sessie helaas geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen. U/jij bent van harte welkom om de sessie in Emmeloord bij te wonen! 

Klik hier om je aan te melden voor één van onze mee-praat-sessies

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2024 | Disclaimer | Privacyreglement