Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict
> Disclaimer

Disclaimer

DISCLAIMER

Therapeutisch Centrum GGZ besteedt veel aandacht aan de informatie op deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen echter op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Therapeutisch Centrum GGZ is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de geboden informatie. Onderstaande is van toepassing op iedere pagina van de website van Therapeutisch Centrum GGZ. Door de website te bezoeken en de pagina’s te bekijken stemt u in met deze disclaimer. De inhoud van de website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch aanvaardt Therapeutisch Centrum GGZ geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Informatie

De informatie op deze website is bedoeld voor direct gebruik van de bezoeker. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen (openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding of verstrekking van de informatie op deze website) dient u vooraf schriftelijk aan ons te verzoeken. Zie hiervoor onze contactgegevens. Therapeutisch Centrum GGZ is niet verantwoordelijke voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van Therapeutisch Centrum GGZ.

Externe links

Deze website bevat links naar externe websites. Therapeutisch Centrum is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Wanneer een website ten onrechte staat vermeld, dan kunt u dit melden via info@therapeutisch-centrum.nl.

Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de dienst Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

E-mail

Therapeutisch Centrum GGZ streeft er naar geen vertrouwelijke informatie per e-mail te verzenden. Desondanks kan e-mail, inclusief eventueel meegestuurde bijlage(n), vertrouwelijk zijn en informatie bevatten die onder de geheimhoudingsplicht voor werkenden in de gezondheidszorg vallen. Informatie uit e-mails wordt altijd vertrouwelijk behandeld, volgens het privacyreglement van Therapeutisch Centrum GGZ.

De informatie in e-mailberichten is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Indien een e-mail niet voor u bestemd is, verzoeken wij u de afzender daarvan op de hoogte te stellen en de ontvangen e-mail te vernietigen.

Therapeutisch Centrum GGZ wijst iedere aansprakelijkheid af voor en/of in verband met alle gevolgen, waaronder begrepen schade door een onjuiste, onvolledige en/of vertraagde verzending van een e-mail. Therapeutisch Centrum GGZ sluit tevens alle verantwoordelijkheid uit voor meegestuurde virussen. Het is de verantwoordelijkheid van de ontvanger van een e-mail om meegezonden bestanden op virussen te controleren. Aan een e-mail kunnen geen rechten worden ontleend. Belangrijke afspraken of contracten dienen altijd door hiertoe bevoegde functionarissen te worden ondertekend.

Foutmelding

Onjuiste informatie, onrechtmatig gebruik van informatie of technische storingen met betrekking tot de website kunt u melden bij info@therapeutisch-centrum.nl.

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2024 | Disclaimer | Privacyreglement