Inloggen Minddistrict
> Nieuws > Laatste nieuws omtrent het Corona virus

Laatste nieuws omtrent het Corona virus

Vanwege het Coronavirus volgen we vanzelfsprekend alle instructies vanuit RIVM en GGD. We hebben dit vertaald in de volgende richtlijnen. 

Uitgangspunt is dat alle patiëntafspraken zoveel mogelijk doorgang vinden. Daarbij doen we dat zoveel mogelijk via telefonisch contact of via beeldbellen. 

 

Je behandelaar neemt daartoe contact met je op, mogelijk al voorafgaand aan de afspraak om te bespreken hoe en wat.

 

Soms kan gezien de aard van een behandelafspraak een face-to-face contact grote voordelen of zelfs noodzaak hebben. In overleg met de cliënt kan in dat geval besloten worden het contact toch plaats te laten vinden op één van onze locaties. Onze medewerkers houden zich daarbij aan alle hygiëneregels en preventieve maatregelen en zullen je bij binnenkomst niet begroeten met een handdruk. Als een behandelaar normaal gesproken bij je thuiskomt belt hij of zij van tevoren om te overleggen.

 

Uiteraard geldt daarbij de regel dat face-to-face contact alleen mogelijk is zonder dat er bij de cliënt of medewerker sprake is van neusverkoudheid, hoest, keelpijn of koorts. 

 

Bij vragen is het altijd handig om even naar ons te bellen (0527-224501) of om via mail contact op te nemen met je behandelaar. 

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2020 | Disclaimer | Privacyreglement