Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict
> Over ons > Bestuur en toezicht

Bestuur en toezicht

Raad van Bestuur

Het dagelijks bestuur van Therapeutisch Centrum GGZ is in handen van Pim Durieux. Hij vormt, samen met Hans van der Meiden (hoofd behandelzaken), Johan Schutte (manager bedrijfsvoering) en Rosalie van der Linde (bestuurssecretaris) het bestuursteam van Therapeutisch Centrum GGZ.

Na een bijzonder visietraject werken we de komende jaren aan onze 7 koersen, samengevat in 'groeien in kwaliteit boven kwantiteit'. Meer hierover is te lezen in ons koersdocument.

We willen graag een betrouwbare samenwerkingspartner zijn. Mocht u daarover eens van gedachten willen wisselen, of heeft u ideeën hoe we de samenwerking nog beter kunnen vormgeven, dan bent u uiteraard van harte welkom aan de Nagelerweg 5!

Raad van Toezicht

Naast de formele verantwoordelijkheden als werkgever van de Raad van Bestuur heeft de Raad van Toezicht een toezichthoudende en adviserende functie binnen de organisatie. Haar handelen is mede gebaseerd op de Governance Code Zorg. Zij probeert samen met de Raad van Bestuur een meerwaarde voor de organisatie en haar stakeholders te zijn. 

De Raad van Toezicht bestaat uit:
Janny Bunschoten (voorzitter)
Albert Ligtenberg (vicevoorzitter)
Hanneke Ester (lid)
Jolanda Tadema (lid)

De auditcommissie bestaat uit Hanneke Ester (voorzitter) en Jolanda Tadema (lid). De remuneratiecommissie bestaat uit Albert Ligtenberg (voorzitter) en Janny Bunschoten (lid). 

De leden van de Raad van Toezicht laten zich leiden door basisprincipes als openheid, integriteit, strategisch handelen, verbinden en creativiteit. Het reglement Raad van Toezicht kunt u hier inzien. Lees hier de toezichtvisie.

De Raad van Toezicht vergadert minimaal zes keer per jaar met de Raad van Bestuur.

De statuten van de stichting leest u hier. De jaarrekening van 2022 kunt u hier vinden (lees ook het verslag interne zichthouders). 

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2024 | Disclaimer | Privacyreglement