Inloggen Minddistrict
> Over ons > Bestuur en toezicht

Bestuur en toezicht

Raad van Bestuur

Het dagelijks bestuur van Therapeutisch Centrum GGZ is in handen van Pim Durieux en Dianne Burger. Beiden vinden de GGZ niet alleen een dynamisch werkveld, ook is het fijn om dagelijks te mogen werken voor een kwetsbare doelgroep die goede GGZ nodig heeft.Betrokken en toegankelijk, dat vinden we belangrijk. Wij zijn een professionele partij in geestelijke gezondheidszorg in Emmeloord, Lelystad, Dronten, Kampen, Genemuiden en Barneveld. Therapeutisch Centrum GGZ is een organisatie waar de cliënt zich gehoord weet en er gewerkt wordt aan herstel. Natuurlijk kunnen we dat niet zonder onze professionals, waarbij we oog hebben voor onze medewerkers; we vinden een persoonlijke benadering belangrijk en steunen hen waar nodig.

We willen graag een betrouwbare samenwerkingspartner zijn. Mocht u daarover eens van gedachten willen wisselen, of heeft u ideeën hoe we de samenwerking nog beter kunnen vormgeven, dan bent u uiteraard van harte welkom aan de Nagelerweg 5!

Raad van Toezicht

Naast de formele verantwoordelijkheden als werkgever van de Raad van Bestuur heeft de Raad van Toezicht een toezichthoudende en adviserende functie binnen de organisatie. Haar handelen is mede gebaseerd op de Governance Code Zorg. Zij probeert samen met de Raad van Bestuur een meerwaarde voor de organisatie en haar stakeholders te zijn. 

De Raad van Toezicht bestaat uit:
Janny Bunschoten (voorzitter)
Albert Ligtenberg (vicevoorzitter)
Hanneke Ester (lid)
Jolanda Tadema (lid)

De auditcommissie bestaat uit Hanneke Ester (voorzitter) en Jolanda Tadema (lid). De remuneratiecommissie bestaat uit Albert Ligtenberg (voorzitter) en Janny Bunschoten (lid). 

De leden van de Raad van Toezicht laten zich leiden door basisprincipes als openheid, integriteit, strategisch handelen, verbinden en creativiteit. Het reglement Raad van Toezicht kunt u hier inzien. 

De Raad van Toezicht vergadert minimaal zes keer per jaar met de Raad van Bestuur.

De statuten van de stichting leest u hier. De jaarrekening van 2019, inclusief de beoordelingsverklaring, kunt u hier vinden.

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2021 | Disclaimer | Privacyreglement