Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict

Corona

Inmiddels heeft de overheid aangekondigd Nederland te willen openen in drie stappen. Bij Therapeutisch Centrum GGZ attenderen wij u - naast de bekende basisadviezen - op twee aandachtspunten (per 25 februari 2022):

- Mondkapje: het dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes is niet meer verplicht. Omdat wij denken dat het op de meeste plekken binnen TC GGZ mogelijk is om afstand van elkaar te houden, is een mondkapje dan niet nodig. Dit geldt zowel voor collega's als voor cliënten. Lukt het niet om 1,5 meter afstand te houden, draag dan wel een mondkapje. 

- Afstand: bovenstaande zegt ook meteen iets over het 1,5 meter afstand houden. Daarvan willen we het advies van minister Kuipers overnemen, namelijk om wél 1,5 meter afstand te blijven houden tot elkaar, ook al is dat niet meer verplicht. Zeker zolang de omikron-variant nog rondgaat, lijkt ons dit een verstandige keuze. 

Geef elkaar letterlijk en figuurlijk ruimte!

Verder wijzen wij u op de inmiddels bekende adviezen: regelmatig handen wassen, hoesten/niezen in elleboog, schud geen handen en zorg voor voldoende frisse lucht. 

Heeft u vragen of twijfelt u of u naar één van onze locaties kunt komen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Alvast bedankt voor uw/jouw medewerking en graag tot ziens op één van onze locaties!

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2023 | Disclaimer | Privacyreglement