Inloggen cliëntportaal Inloggen Minddistrict
> Praktische informatie > E-health

E-health

Voor E-health maken wij gebruik van het platform van Minddistrict. Dit is een goed beveiligd online platform die geschikt is voor gebruik op computer, tablet en smartphone. Het enige wat u nodig hebt voor een account is een e-mailadres.

Modules

Binnen Minddistrict beschikken wij over modules over ADHD, autisme, angstklachten, depressieve klachten, dwangklachten, burn-out klachten en slaapproblemen. Deze zijn gemaakt voor volwassenen en jongeren. Tevens zijn er een aantal voorlichtingsmodules voor ouders met kinderen met autisme en/of ADHD.  De modules bevatten uitleg, video’s, illustraties, oefeningen en voorbeelden. Daarnaast zijn er diverse apps om bijvoorbeeld een dagboek bij te houden. Een module kan ingericht worden naar uw persoonlijke wensen. U kunt hem volledig zelfstandig doorlopen of regelmatig feedback krijgen van een behandelaar. Op deze manier kan u thuis of onderweg informatie opzoeken en kunt u aan de slag waar en wanneer jij wil. Als extra bonus kunt u ook familie en vrienden onderdelen van de module sturen zodat zij u beter kunnen begrijpen en ondersteunen.

'Blended'

We werken voornamelijk 'blended' met E-health. Dit betekent dat u sessies via het eHealth platform afwisselt met behandelsessies bij een hulpverlener.  Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u de ene week een gesprek heeft met uw hulpverlener en de andere week via E-health een sessie doorloopt. Uw hulpverlener geeft hier dan weer feedback op via het online platform, zodat u zelf weer verder kunt.  Er kan ook meer tijd tussen de behandelsessies met de hulpverlener zitten en dat u meerdere sessies via E-health volgt. Samen met de hulpverlener kijkt u wat hierin de beste verdeling is en wat voor u werkt. 

U bereikt het platform Minddistrict door te klikken op de rode, verticale balk aan de rechterkant van de pagina.

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2024 | Disclaimer | Privacyreglement