Inloggen Minddistrict
> Praktische informatie > eHealth

eHealth

Voor eHealth maken wij gebruik van het platform van Minddistrict. Dit is een goed beveiligd online platform die geschikt is voor gebruik op computer, tablet en smartphone. Het enige wat u nodig hebt voor een account is een e-mailadres.

Modules

Binnen Minddistrict beschikken wij over modules over ADHD, autisme, angstklachten, depressieve klachten, dwangklachten, burn-out klachten en slaapproblemen. Deze zijn gemaakt voor volwassenen en jongeren. Tevens zijn er een aantal voorlichtingsmodules voor ouders met kinderen met autisme en/of ADHD.  De modules bevatten uitleg, video’s, illustraties, oefeningen en voorbeelden. Daarnaast zijn er diverse apps om bijvoorbeeld een dagboek bij te houden. Een module kan ingericht worden naar uw persoonlijke wensen. U kunt hem volledig zelfstandig doorlopen of regelmatig feedback krijgen van een behandelaar. Op deze manier kan u thuis of onderweg informatie opzoeken en kunt u aan de slag waar en wanneer jij wil. Als extra bonus kunt u ook familie en vrienden onderdelen van de module sturen zodat zij u beter kunnen begrijpen en ondersteunen.

'Blended'

We werken voornamelijk 'blended' met eHealth. Dit betekent dat u sessies via het eHealth platform afwisselt met behandelsessies bij een hulpverlener.  Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u de ene week een gesprek heeft met uw hulpverlener en de andere week via eHealth een sessie doorloopt. Uw hulpverlener geeft hier dan weer feedback op via het online platform, zodat u zelf weer verder kunt.  Er kan ook meer tijd tussen de behandelsessies met de hulpverlener zitten en dat u meerdere sessies via eHealth volgt. Samen met de hulpverlener kijkt u wat hierin de beste verdeling is en wat voor u werkt. 

U bereikt het platform Minddistrict door te klikken op de rode, verticale balk aan de rechterkant van de pagina.

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2019 | Disclaimer | Privacyreglement