Inloggen Minddistrict
> Nieuws > Therapeutisch Centrum GGZ hulplijn in tijden van Corona; voor ondersteuning en advies

Therapeutisch Centrum GGZ hulplijn in tijden van Corona; voor ondersteuning en advies

Therapeutisch Centrum GGZ Hulplijn voor ondersteuning en advies

Door de coronamaatregelen is er veel veranderd. We hebben minder contact met anderen, zijn veel thuis of werken ook vanuit huis. De kinderen hebben geen school, geen sport en ouders werken veelal thuis. Wanneer u te kampen heeft met psychische klachten kan dit extra lastig zijn. Misschien zit u met de vraag hoe u en/of uw gezin de komende weken goed doorkomt. We helpen u daarmee graag op weg. Daarom hebben we een speciale Therapeutisch Centrum GGZ Hulplijn opgezet voor praktische adviezen.

Bent u bij Therapeutisch Centrum onder behandeling?
U kunt altijd contact opnemen met uw behandelaar voor aanvullende adviezen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met het team van de Therapeutisch Centrum GGZ Hulplijn voor praktische tips. Dit team biedt adviezen voor dagritme, structuur, daginvulling of gewoon een luisterend oor.

Staat u op de wachtlijst van Therapeutisch Centrum GGZ?
In deze stressvolle periode is het extra lastig om op hulp voor uzelf te moeten wachten. Mocht u vragen hebben en graag praktische tips willen hoe u met deze situatie om kan gaan, dan staat het team van de Therapeutisch Centrum GGZ Hulplijn ook voor u klaar.

 

Bereikbaarheid Hulplijn                                                                                                                                                                 Voor ondersteuning en advies is het team van de Therapeutisch Centrum Hulplijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 11:30 tot 12.30 uur.
Telefoonnummer: 0527- 224501

Praktische tips omtrent omgaan met Corona en uw thuissituatie vindt u in onderstaande links:

https://www.nji.nl/nl/coronavirus/Tien-tips-in-het-omgaan-met-de-nieuwe-thuissituatie

https://www.kenniscentrum-kjp.nl/nieuws/praten-kinderen-coronavirus/

Voor mensen met autisme, ouders/ begeleiders van mensen met autisme en hulpverleners -over hoe te informeren/begeleiden rondom corona.

Wilma van Galen (coördinator autismenetwerk Zuid-Holland Noord en Midden) bundelt alle informatie op de website van het netwerk in ZHN.

Twee aanraders:

Peter Vermeulen – Autisme en het Coronavirus: 20 tips

NVA – Zo stel je je kind met autisme gerust over het Coronavirus

© copyright Therapeutisch Centrum GGZ 2020 | Disclaimer | Privacyreglement